Dokumentarac o Meghan Markle otkrio tajnu razvoda od bivšeg muža

Radiosarajevo.ba
Dokumentarac o Meghan Markle otkrio tajnu razvoda od bivšeg muža
Foto: Profimedia / Prelijepa Meghan Markle

Novi dokumentarni film o Meghan Markle otkriva brojne detalje iz života vojvotkinje od Sussexa prije nego što je upoznala princa Harryja.

Bivša glumica, a danas vojvotkinja od Sussexa, 2013. godine rastavila se od holivudskog producenta Trevora Engelsona. O svom prvom braku govori rijetko, no Channel 5 sad je u dokumentarcu otkrio neke detalje.

Par se vjenčao na Jamajki 2011. godine, ali su se rastali dvije godine kasnije zbog, kako su naveli, nepomirljivih razlika.

Prošli vikend emitiran je dokumentarni film "Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood", dio kojeg je i razgovor s kraljevskom dopisnicom Ashley Pierson koja tvrdi da je glumačka karijera Meghan ono što ih je razdvojilo.

"Bili su zajedno sedam godina, a dvije u braku. Problem s brakom bio je udaljenost", rekla je.

"Čim su se oženili, ona je dobila ulogu u seriji 'Suits' i bila je u Torontu, a on u Los Angelesu. Ta veza jednostavno nije potrajala."

42-godišnji Trevor oženio se samo nekoliko dana nakon što je Meghan dobila sina s Harryjem. Producent je oženio nutricionisticu Tracey Kurland, s kojom se zaručio dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja 2018, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije