Najljepšu vijest glumica otkrila na crvenom tepihu: Čeka drugo dijete s Jokerom

1
Radiosarajevo.ba
Najljepšu vijest glumica otkrila na crvenom tepihu: Čeka drugo dijete s Jokerom
Foto: EPA / Rooney Mara i Joaquin Phoenix

Glumica Rooney Mara (38) čeka svoje drugo dijete sa zaručnikom Joaquinom Phoenixom (49), piše People. Mara se u petak pojavila na premijeri filma La Cocina na Berlinskom filmskom festivalu u dugoj crnoj haljini, ispod koje se vidio njezin trudnički trbuh. Ni Mara ni Phoenix još nisu ništa službeno komentirali.

Mara i Phoenix zaručeni su od 2019. godine, a upoznali su se 2012. na setu filma Her. Imaju sina Rivera, koji je rođen 2020. godine. Ime River dali su mu u čast Phoenixovom starijem bratu koji je umro u 23. godini u oktobru 1993. od predoziranja drogom. Glumio je u filmovima Stand By Me, Running on Empty i My Own Private Idaho.

Vijesti o rođenju njihovog prvog sina otkrio je Victor Kossakovsky, ruski reditelj koji je prethodno radio s Phoenixom na dokumentarcu Gunda na Zürich Film Festivalu. "Upravo je dobio dijete. Prekrasnog sina po imenu River", rekao je Kossakovsky u septembru 2020. 

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Mara je prije nekoliko godina u podcastu LaunchLeft govorila o odgajanju svog sina s Phoenixom.

"U našoj kući stalno razgovaramo o kreativnim stvarima. Nije to kuća u kojoj žive dva glumca jer nisam radila prve tri i pol godine, koliko smo bili zajedno. Uglavnom, otkad smo zajedno, radila sam samo jednom ili dva puta, i to nešto kratko", kazala je.

Rooney Mara
Foto: EPA: Rooney Mara

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije