Najbogatiji čovjek zbog prevare mora dati ženi pola bogatstva

Radiosarajevo.ba
Najbogatiji čovjek zbog prevare mora dati ženi pola bogatstva
Worldupdateus.info / Jeff Bezos sa suprugom MacKenzie i ljubavnicom Lauren Sanchez
Osnivač kompanije Amazon i najbogatiji čovjek na Forbsovoj listi razvodi se od supruge nakon 25 godina braka, a morat će joj isplatiti oko 70 milijardi dolara, što je polovina njegovog bogatstva.

Jeff Bezos (54), čije je bogatstvo procijenjeno na 140 milijardi dolara, morat će podijeliti svoj imetak sa suprugom MacKenzie, jer nisu imali predbračni ugovor, a “isplivalo” je da joj je bio nevjeran.

Skandal / Procurile poruke koje je najbogatiji čovjek svijeta slao ljubavnici

Prema pisanju stranih medija, Bezos je uhvaćen u prevari sa voditeljicom Lauren Sanchez, a detalji ovog slučaja pune tabloide širom planete.

Bezos je, prenosi The Sun, svojoj ljubavnici slao lascivne poruke i golišave selfi fotografije, na kojima je hvalio veličinu svog “ponosa” i obećavao joj da “neće biti nježan”.

Inače, ranije poruke otkrile su da je šef Amazona ljubavnici slao eksplicitne fotografije i poruke toliko sočne da američki tabloidi nisu htjeli objaviti ih.
Ona je te poruke navodno prosljeđivala prijateljicama, te su na kraju tako dospjele u javnost, a to je stvorilo probleme u vezi najbogatijeg čovjeka svijeta i voditeljice.

Kako pišu strani tabloidi, Bezos joj je slao i romantične poruke poput: “Preplavljen sam ljubavlju prema tebi. Srce mi raste samo da napravi mjesta za tebe.”

Par se krišom susretao na raznim mjestima, a Bezos je “ljubavnicu vozikao po svijetu svojim privatnim avionom”, pišu tabloidi.

Prevara je, navodno, otkrivena kada je njegova supruga vidjela ime nepoznate žene na spisku putnika privatnog aviona.

MacKenzie i Jeff vjenčali su se prije više od dvije decenije i imaju četvero djece, tri sina i usvojenu djevojčicu iz Kine, prenosi B92

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije