Najbogatija Hrvatica promijenila prezime: Nije više ni Ecclestone ni Radić

0
Radiosarajevo.ba
Najbogatija Hrvatica promijenila prezime: Nije više ni Ecclestone ni Radić
Foto: EPA / Slavica Ecclestone i Bernie Ecclestone

Bivša supruga Bernieja Ecclestonea, Slavica Ecclestone, više nema prezime Ecclestone u hrvatskim zemljišnim knjigama. Nakon decenije od razvoda od Bernieja Ecclestonea, bivša manekenka se prestala koristiti prezimenom Ecclestone u hrvatskim zemljišnim knjigama.

U maju se Slavica upisala kao vlasnica kuće u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika, ali pod novim prezimenom - Slavica Malić. Ovo novo prezime potiče od prezimena njene majke, Ljubice. Slavica se, osim na adresi u Velikom Zatonu, također prijavila na adresi u Rijeci.

Podsjetimo, Slavica se udala za Bernieja Ecclestonea početkom 1980-ih, a njihov razvod bio je medijski spektakl. Nakon razvoda, Slavica je dobila izuzetno visoku odštetu od 740 milijuna funti, što je više od 847 milona eura.

Sead je donirao bubreg najboljem prijatelju: Molio sam dragog Boga da se sve podudari

Sead je donirao bubreg najboljem prijatelju: Molio sam dragog Boga da se sve podudari

Par je bio u braku 24 godine, tokom kojih su imali dvije kćerke, Petru i Tamaru. Danas Slavica uživa u solo životu, a iako živi u Londonu, gdje su joj kćeri, često posjećuje Hrvatsku ljeti.

S druge strane, Bernie Ecclestone zamijenio je Slavicu suprugom Fabianom Flosi, s kojom je oženjen od 2012. i s kojom je 2020. godine dobio sina Acea u dobi od 90 godina, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije