Prije nastupa Aleksandre Prijović u Sarajevu: U Zetri reklamirali koncert Cece Ražnatović

14
Radiosarajevo.ba
Prije nastupa Aleksandre Prijović u Sarajevu: U Zetri reklamirali koncert Cece Ražnatović
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Reklama za Cecin koncert u Zetri

U sarajevskoj Zetri večeras, 28. oktobra, održan je prvi (od najavljena tri, op.pr.) koncert srbijanske zvijezde Aleksandre Prijović, koji je izuzetno posjećen.

Mnogi su kritizirali večerašnje održavanje koncerta Aleksandre Prijović u Sarajevu, smatrajući da je neprimjereno održati ga dok Izrael ruši Gazu, a o svemu se oglasila i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić koja je rekla kako nema ovlasti da otkaže koncert, ali je građanima poručila da oni imaju izbori "otići ili ne".

Kako bilo, sarajevska Zetra je večeras bila dupke puna, bilo je i tu brojnih javnih ličnosti, no jedan detalj ponovo je pokrenuo salvu žestokih kritika na društvenim mrežama.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Naime, prije početka koncerta organizator je na velikom LED displayu reklamirao koncert pjevačice Svetlane Ražnatović Cece - inače udovice ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana - koji se treba održati u Istočnom Sarajevu.

Brojni građani su ogorčeni ovim potezom, te su na društvenim mrežama uputili salve kritika, i gostima i organizatoru. Mnogi su ovo shvatili kao posebnu uvredu gradu koji je proveo četiri godine pod opsadom zločinaca kakav je bio Arkan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije