Na dodjeli Grammy nagrada: Madonna šokirala sve svojim izgledom

2
Radiosarajevo.ba
Na dodjeli Grammy nagrada: Madonna šokirala sve svojim izgledom
Foto: Instagram / Madonna na dodjeli Grammy nagrada

Na 65. dodjeli Grammy nagrada, održanoj sinoć u Crypto.com areni u Los Angelesa, pojavila se i Madonna, ovog puta u ulozi prezentera. Ona je najavila Sama Smitha i Kim Petras i njihov hit "Unholy", pjsmu koja je nagrađena u kategoriji najbolji pop duo/grupni nastup.

Kraljica popa na sceni se pojavila u monohromatskom izdanju, izabravši dugačku crnu suknju sa prorezom sa strane, te duži, neobično krojen crni sako sa velikim džepovima i istaknutim strukom.

Madonna je ispod sakoa nosila bijelu košulju i crnu kravatu, a izdanje je upotpunila još i mrežastim čarapama, te platformama sa kaišićima u teget boji. Odlučila se i za prilično netipičnu frizuru u stilu princeze Leje iz "Ratova zvijezda".

Nestlé bilježi organski rast od 1,4% u prva tri mjeseca ove godine

Nestlé bilježi organski rast od 1,4% u prva tri mjeseca ove godine

Madonna na dodjeli Grammy nagrada
Foto: Instagram: Madonna na dodjeli Grammy nagrada
Jennifer Lopez zablistala na dodjeli Grammyia, Ben stigao ljut i nervozan: Poznat i razlog

Jennifer Lopez zablistala na dodjeli Grammyia, Ben stigao ljut i nervozan: Poznat i razlog

No, ono što je mnogo više od samog modnog izdanja privuklo pažnju jeste Madonnino lice - definitivno drugačije nego ikada prije i vidno podmlađeno.

Podsjetimo, pop zvijezda već nekoliko godina unazad je na meti kritika zbog opsjednutosti estetskim korekcijama, ali i upotrebe fotoshopa na fotografijama na Instagramu. No, ovog puta definitivno nije riječ o obradi fotografija, na sceni se jasno vidjelo da je 64-godišnjakinja ponovo posjetila stručnjake za anti-ageing, a reakcije publike nisu izostale.

"Šta se desilo sa Madonninim licem", "Pokušavam da ignorišem činjenicu da Madonna ima potpuno novo lice", "Zaista je zeznula samu sebe", "Ona izgleda kao imitator Madonne, dok na ekranu iza idu slike prave Madonne", "Madonna izgleda dobro za svoje godine... ako je ona u stvari 2.700 godina star vampir", samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije