Muzičar Liam Gallagher tvrdi da je "ispao iz helikoptera"

0
Radiosarajevo.ba
Muzičar Liam Gallagher tvrdi da je "ispao iz helikoptera"
FOTO: Facebook / Liam Gallagher

Muzičar Liam Gallagher, 48-godišnji bivši frontman grupe Oasis, svojim je fanovima otkrio da je nakon nastupanja na "Isle of Wight fesitivalu" na otoku Wight pao iz helikoptera.

Kao dokaz za tu tvrdnju Gallagher je objavio i fotografiju na društvenoj mreži Twitter gdje se nalazi njegovo izudarano lice, piše BBC

Također, Gallagher se uporedio s Keithom Moonom, pokojnim bubnjarem grupe Who koji je bio poznat po divljem ponašanju te se našalio da bi fotografija lica s modricama mogla biti naslovnica njegovog narednog solo albuma.

Ćudić: Svako ko ima svijest o važnosti nezavisnog pravosuđa uzdržat će se od komentiranja procesa

Ćudić: Svako ko ima svijest o važnosti nezavisnog pravosuđa uzdržat će se od komentiranja procesa

“Pogledajte ovo, sinoć sam ispao iz helikoptera, ne može sve ići glatko, ko kaže da je rock&roll mrtav. Keith Moon, pojedi kožnatu opnu svog bubnja, hajde, znate me”, napisao je Liam u opisu fotografije.

Na pitanje jednog fana s koje je tačno visine pao, Galagher je u šali odgovorio: “Sa 100.000 stopa” (30.000 metara).  

Drugi obožavatelj ovog muzičara pitao ga je "da li ima videosnimke pada?" na šta je on šaljivo odgovorio "Da, to je u narednom videu."

BBC piše da će uskoro biti prikazan novi dokumentarni film “Oasis Knebworth 1996”, kojim se slavi 25 godina od kada je Oasis svirao dva koncerta u Knebworth parku

Inače, Liam Gallagher poznat je i kao veliki navijač Manchester Cityja, a to je ujedno i razlog zašto je bio veliki fan našeg fudbalera Edina Džeke

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije