Derek iz "Uvoda u anatomiju" terorisao sve na setu

1
Radiosarajevo.ba
Derek iz "Uvoda u anatomiju" terorisao sve na setu
Print Screen / Derek Shepherd

Iako publika i dalje ne može da preboli smrt Dereka Shepherda u "Uvodu u anatomiju", tvorcima serije je izgleda veoma drago što se na setu više ne pojavljuje glumac Patrick Dempsey, koji je igrao čuvenog "doktora McDreamy".

Dempsi je optužen da je "terorisao" kolege tokom snimanja seta, a kod nekih od njih izazvao posttraumatski stres. Ove tvrdnje izneli su izvori za knjigu "Kako spasiti život: Priča o Uvodu u anatomiju" autorice Lineth Rays.

U odlomku koji je objavio THR, izvršni producent James D. Pariot objasnio je kako su "problemi sa sektorom ljudskih resursa" doprinijeli da je Dempsijev lik bude "ubijen" 2015. godine, na kraju 15. sezone, piše Direktno.rs.

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Paeriot, jedan od više od 80 izvore, rekao je sljedeće:

"Nisu ti problemi bili seksualne prirode. On je na neki način terorisao set. Neke kolege su zbog njega dobile posttraumatski stres."

Patrik Dempsi (55) bio je najveće ime ove drame kada je ona tek počela da se snima, što mu je dalo veliki uticaj, koji je samo porastao kada je njegov lik, dr Shepherd, inače ljubav glavne heroine Meredith Grey, postao srcolomac i omiljeni kod publike.

Njegov prirodni šarm doneo mu je simpatije mase, ali neki ga se očigledno ne sjećaju po dobrom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije