Muž Tanje Savić: Draškova djevojka je koristila kokain, snimci ne lažu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Milica

Papčino, bolje bi ti bilo da ćutiš, ako ništa zbog djece, jer će ovo čitati sutra i proživljavati traume. Nisu za svakog djeca, za takve kao što si ti svakako nisu. Draško je ako ništa njegovano i odgojeno dijete, odraslo u svili i kadifi. A ti si papčina koja je živela na račun žene.

Čulibrk

Zapravo, zašto mediji objavljuju šta je rekao ovaj manijak i psihopata. Nije mi jasan taj fenomen

Gaga

On je glup I narkoman nikad nije radio ni sata a ima sve kome on moze prijetiti drasko I sanja su divan par a vu nepisite sta ludi covjek prica iz australije ,kad je vidio da se Drasko ne boji onda je spustio loptu kako vi mozete svakoga tracati kako se boga ne bojite izmisljate lazi novinari glupani

1.

Ovo sto mediji pišu sve je laž ljudi sve je izmisljotina da bi Draska ponizili ali zapravo oni su ti koji padaju nisko....

Stankovic

Pa da, Tanjinoj majci odgovara to da ugura zenu sa dvoje dece momku neozenjenog, jadno i bedno.

Nada

ZEKS, bedo jedna neviđena. Mije ti niko kriv, što te niko neće, a i ko bi te takvog prosto, zlobnog i mizernog hteo. Tanja je za tebe kraljica, nisi joj ni do đonova !!!

/ Najnovije