Muž Salme Hayek ukrao show na proslavi rođendana glumice

Radiosarajevo.ba
Muž Salme Hayek ukrao show na proslavi rođendana glumice
Foto: Instagram / Muž Salme Hayek ukrao show

Salma Hayek jučer je proslavila 53. rođendan, a njen muž Francois Henri Pinault ju je na rođendanskoj zabavi u Londonu odlučio posebno "počastiti".

Glumica je na Instagramu podijelila video s proslave na kojem sjedi za stolom pred tortom, a uz podršku ostalih gostiju, njen muž milijarder zabio joj je lice u tortu, nakon čega ju je poljubio. "Volim meksičku tradiciju, ali najbolji dio svega je poljubac. Hvala ti, ljubavi, najbolji si", napisala je Salma.

Osim toga, glumica je s obožavateljima podijelila i video na kojem pjeva uz ženski mariachi band.

"Ima li boljeg načina za proslaviti rođendan od ovog s obitelji, prijateljima, lijepim vremenom u Londonu uz ženski mariachi bend, puno tekile, ukusnu hranu, ljubav, ples i grozno pjevanje u spomen Fridi Khalo i Chaveli Vargas? Hvala vam puno Francois, Valentina i Marjo na ovoj nezaboravnoj noći", zaključila je Hayek.

Iako je navršila 53 godine, glumica i dalje izgleda mladoliko te njeguje utegnutu figuru koja mami uzdahe. Tako je netom prije rođendana raspametila svoje obožavatelje vrućom fotkom u badiću koju je podijelila na Instagramu i zaradila mnogobrojne komplimente.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije