Možete li prepoznati bivšu misicu Jugoslavije? Ostavila je neizbrisiv trag svojom ljepotom i šarmom

1
Radiosarajevo.ba
Možete li prepoznati bivšu misicu Jugoslavije? Ostavila je neizbrisiv trag svojom ljepotom i šarmom
Foto: Printscreen / Suzana Žunić-Milačić

Nekadašnja miss Jugoslavije, Suzana Žunić, ostavila je neizbrisiv trag u kolektivnom sjećanju svojom ljepotom i šarmom, ali i nevoljama u ljubavi koje su je pratile kroz život.

Iako je bila simbol elegancije i ljepote, iza svog javnog osmijeha skrivala je duboku tugu zbog kontinuiranih prevara svog supruga Igora Štimca, slavnog hrvatskog nogometaša.

Nakon što je osvojila titulu miss Jugoslavije 1988. godine, Suzana je započela romansu s tada perspektivnim nogometašem Igorom Štimcem. Njihov brak, koji je trajao narednih 19 godina, na prvi pogled izgledao je idealno, no iza zatvorenih vrata Suzana je proživljavala duboko nezadovoljstvo zbog kontinuiranih prevara supruga.

Zbog rasta minimalca u RS povećene cijene svih usluga: Poskupila kafa, šišanje, kirije...

Zbog rasta minimalca u RS povećene cijene svih usluga: Poskupila kafa, šišanje, kirije...

Igor Štimac, iako slavan po svojim sportskim uspjesima, nije bio vjeran suprug. Njegove brojne afere s manekenkama, glumicama i pjevačicama bile su javna tajna koja je Suzanu ostavljala osramoćenom i pogođenom.

Jedna od najpoznatijih afera bila je s pjevačicom Alkom Vuicom, koja je bila samo kap koja je prelila čašu. Nakon dva desetljeća nepoštovanja i prevare, Suzana je donijela hrabru odluku da se razvede od Štimca. Iz tog braka ima troje djece: sina Luku te kćerke Miu i Deu.

Suzana Žunić-Milačić
Foto Facebook: Suzana Žunić-Milačić

Unatoč teškim trenucima i depresiji koja ju je obuzimala, Suzana je pronašla snagu za novi početak. Godine 2015. udala se za Damira Milačića, trenera košarkaškog kluba Šibenik, čime je ponovo pronašla sreću nakon turbulentnog perioda u svom ljubavnom životu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije