Mladi glumac preminuo nakon 12 teških operacija: Htio je izgledati kao K-pop zvijezda

0
Radiosarajevo.ba
Mladi glumac preminuo nakon 12 teških operacija: Htio je izgledati kao K-pop zvijezda
Foto: Printscreen / Youtube / Sain Von Colluci /Jimin

Kanadski glumac Saint Von Colucci preminuo je nakon što je potrošio 220 hiljada dolara na čak 12 operacija jer je htio izgledati poput K-pop zvijezde Jimina iz benda BTS. Imao je 22 godine.

Glumac je preminuo u bolnici u Južnoj Koreji nakon komplikacija uzrokovanih operacijom čeljusti. Bio je podvrgnut zahvatu jer je htio glumiti muzičara u jednoj seriji.

Strani mediji prenose da je u subotu 22. aprila otišao na operaciju kako bi mu uklonili implantate iz čeljusti koji su mu bili ugrađeni u novembru prošle godine, no dobio je infekciju i morao je biti intubiran, te je preminuo samo nekoliko sati kasnije.

Konaković poručio ambasadoru Izraela u Srbiji: Vi ste sramota diplomatije i ljudska ste sramota!

Konaković poručio ambasadoru Izraela u Srbiji: Vi ste sramota diplomatije i ljudska ste sramota!

"To je vrlo tragično i vrlo tužno", izjavio je njegov publicist Eric Blake za Daily Mail.

Eric je radio sa Saintom nešto više od godinu dana i rekao je da je u tom razdoblju otišao pod nož 12 puta, uključujući operacije kao što su zatezanje lica, operacije nosa, ugradnju implantata, smanjenje usana i niz drugih operacija.

Uz to tvrdi da je njegov klijent bio svjestan svih rizika operacije čeljusti, ali je ipak nastavio sa svojim planom da izgleda poput Jimina.

"Bio je vrlo nesiguran zbog svog izgleda. Imao je vrlo četvrtastu liniju čeljusti i bradu i nije mu se sviđao taj oblik jer je mislio da je preširok i želio je V-oblik, oblik kakav imaju mnogi Azijati - izjavio je Eric.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrBNn1ILUuL/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b821e783-133f-4881-8902-a6191176bc4d[/instagram]

Saint je prvi put otišao u Južnu Koreju 2019. godine kako bi se pokušao probiti u svijetu muzičke industrije. Međutim, to mu nije uspjelo i osjećao se diskriminisano zbog svoga zapadnjačkog izgleda, kojeg se na kraju odlučio riješiti, što ga je koštalo života, prenosi 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije