Miu Begović oduševilo osoblje bolnice, objavila poruku: "Moj duboki naklon..."

0
Radiosarajevo.ba
Miu Begović oduševilo osoblje bolnice, objavila poruku: "Moj duboki naklon..."
FOTO: Facebook / Mia Begović

Poznata glumica Mia Begović (58) na svome Facebook profilu podijelila je lijep trenutak koji joj se dogodio nakon odlaska u bolnicu.

Glumica je izgubila novčanik, a pronašli su ga radnici kojima se zahvalila kada su joj ga vratili.

"Hvala, osim što brinete o našem zdravlju, vraćate moral na osnovne podatke ljudskosti. Moj duboki naklon. Tijekom kontrolnog pregleda, zagubila sam novčanik, od panike i zahvalnosti", napisala je Mia uz screenshot e-maila koji je dobila od bolnice.

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Radnici su joj napisali:

"Poštovana, obavještavamo vas da je vas novčanik s dokumentima i novcem danas poslije podne u Klinici za tumore. Možete doći na glavnu portu".

Prisjetimo se, ova glumica ima bogatu, uspješnu glumačku karijeru. Glumačka diva ove godine obilježava 35. godišnjicu profesionalnog bavljenja glumom i 20. godišnjicu rada u Satiričkom kazalištu Kerempuh. Ipak, u privatnom životu joj ne ide baš. Prošla je dva razvoda, kampovala ispred vlastitog stana, a nakon tragične pogibije sestre Ene, upala je u depresiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije