Misteriozna poruka supruge Willa Smitha na Instagramu

0
Radiosarajevo.ba
Misteriozna poruka supruge Willa Smitha na Instagramu
Foto: EPA-EFE / Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith oglasila se javno prvi put nakon što je njen suprug Will Smith udario Chrisa Rocka na pozornici dodjele Oscara.

Jada je objavila prilično tajanstvenu poruku na Instagramu i nije bila previše rječita.

"Ovo je doba za ozdravljenje i ja sam tu zbog toga", navodi se u citatu koji je Jada postavila na Instagram. Glumica je ograničila komentiranje objave, a citat je za sat vremena skupio gotovo 45 hiljada lajkova, piše Index.

State Department objavio izvještaj za BiH: Žestoka kritika na račun Dodika i njegove svite

State Department objavio izvještaj za BiH: Žestoka kritika na račun Dodika i njegove svite

Noćas se Will Smith javno izvinio Chrisu Rocku.

"Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodjeli Oscara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je prevelika za mene i reagirao sam emotivno", započeo je Smith.

"Želim ti se javno ispričati, Chrise. Nije bilo u redu i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci nisu ukazivali na muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote. Također bih se želio izviniti Akademiji, producentima emisije, svim sudionicima i svima koji su gledali širom svijeta.

Želio bih se izviniti porodici Williams i mojoj porodici filma King Richard. Duboko žalim što je moje ponašanje zamrljalo ono što je inače bilo prekrasno putovanje za sve nas. Radit ću na sebi. Iskreno, Will", napisao je Smith.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije