Misterija na mrežama: Jala Brat i Buba Corelli nestali sa Instagrama

5
Radiosarajevo.ba
Misterija na mrežama: Jala Brat i Buba Corelli nestali sa Instagrama
Foto: Instagram / Jala Brat i Buba Corelli

Profili poznatih bosanskohercegovačkih repera, Jale Brata i Bube Corellija, nedostupni su na Instagramu.

Njih dvojica su jako aktivni na ovoj popularnoj društvenoj mreži, gdje je Jala Brat imao više od 730.000 pratitelja, dok je Buba Corelli uživao u pažnji više od 564.000 ljudi.

Slično tome, Jalin profil na društvenoj mreži TikTok također je deaktiviran, dok je Bubin još uvijek vidljiv, ali bez objavljenih postova.

Prvi maj u BiH: Uslovi su loši, a protesti postali ritual bez socijalne borbe

Prvi maj u BiH: Uslovi su loši, a protesti postali ritual bez socijalne borbe

Ovo nije prvi put da su profili bh. repera privremeno deaktivirani. Bubin profil već je bio nedostupan u 2021. godini, ali se reper brzo vratio na Instagram.

Zanimljivo, DJ Forora, poznata kao Emina Vejzović, podijelila je video na svom TikTok profilu s stihovima pjesme Karantin dvojca Jala Brat i Buba Corelli. U opisu videa navela je da su profili bh. repera "obrisani" te da se ona "uveliko psihički priprema za novi album".

Za sada nije poznato je li razlog deaktivacije profila vezan uz najavu novog muzičkog projekta ili se radi o nečemu drugom. Obožavatelji nestrpljivo iščekuju povratak svojih omiljenih izvođača na društvene mreže.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije