Miss Beča 2024. je tamnokosa ljepotica kojoj su roditelji porijeklom iz BiH

1
Radiosarajevo.ba
Miss Beča 2024. je tamnokosa ljepotica kojoj su roditelji porijeklom iz BiH
Foto: Instagram / Lucia Šišić

Lucia Šišić, tamnokosa ljepotica, ponosno nosi titulu Miss Beča 2024.

Na Izboru za Miss Beča, održanom u bečkom Lugner Cityju pred više od 1.000 gledatelja, Lucia je izabrana među deset kandidatkinja. Uz njezinu pobjedu, mladi sportaš Max Niedermeyer ponio je titulu Mistera Beča.

Osim što je osigurala sudjelovanje na izboru za Miss Austrije, Lucia će biti i posebna gošća domaćina Richarda Lugnera na Bečkom opernom balu, planiranom za 8. februara. Privilegija koja će joj također omogućiti da zauzme mjesto u njegovoj loži slavnih.

Vozači, oprez: I danas gužve na graničnim prijelazima, evo gdje se najduže čeka

Vozači, oprez: I danas gužve na graničnim prijelazima, evo gdje se najduže čeka

Lucia Šišić izrazila je svoje oduševljenje osvojenom titulom, istaknuvši svoj moto "Budi ono što jesi" kao ključnu poruku koju je željela prenijeti.

Prijavila se u kratkom roku, ali sada s ponosom nosi krunu te s nestrpljenjem očekuje buduće događaje, posebno Bečki operni bal i izbor za Miss Austrije, piše Fenix magazin.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C2HrbzeNAzd/?igsh=ejk3ajByaHFscm1u[/instagram]

Mediji u Bosni i Hercegovini naglašavaju da je Lucia Šišić iz Brčkog u Bosanskoj Posavini, gdje su joj roditelji, otac Ivica iz Dubrava i majka Manda iz Ulovića kod Brčkog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije