Misica Yulia šokirala slikama nakon operacija: "Oči mi se ne zatvaraju"

0
Radiosarajevo.ba
Misica Yulia šokirala slikama nakon operacija: "Oči mi se ne zatvaraju"
Foto: East2West News / Yulia Tarasevich

Ruska manekenka Yulia Tarasevich (43) bila je jedna od glavnih kandidatkinja za Russia-International contest 2020., na kojem je osvojila drugo mjesto.

Nakon toga, odlučila se za niz operacija u jednoj od ruskih klinika, zbog čega je ubrzo zažalila.

Lice joj je, kako kaže, postalo natečeno, te upaljeno nakon operacija u iznosu od 3.000 funti (oko 7.000 KM). Operacije su uključivale facelifting, blefaroplastiku (kozmetičku korekciju kapaka) i mini-liposukciju, piše Daily Mail.

Yulia Tarasevich - undefined

Foto: East2West News: Yulia Tarasevich nakon operacija

Rekla je kako je "samo željela ispraviti sitnice uzrokovane starenje, ali je izgubila zdravlje".

Yulia sada ne može pomjeriti neke dijelove lica niti zatvoriti oči iako se do sada oporavila od operacija i potrošila 20.000 funti (skoro 47.000 KM) na pokušaje da ispravi probleme koji su nastali kao posljedica tih operacija. Međutim, bezuspješno. 

Yulia Tarasevich - undefined

Foto: East2West News: Yulia Tarasevich

Doktori, protiv kojih je podnijela krivičnu prijavu, tvrde da je sve to posljedica rijetkog genetskog defekta.

"Imam ožiljke koji su mi nastali na obrazima nakon što su mi uklonili tkivo. Oči mi se ne zatvaraju i ne mogu se nasmiješiti. Ne mogu podići gornju usnu, a jedan dio lica uopće ne osjećam. Na operaciju sam otišla jer su mi sve prethodne pretrage bile u redu. Budući da sam prije ovoga već imala jednu plastičnu operaciju, napravila sam rinoplastiku i prošla mi je savršeno, bez ikakvih genetskih abnormalnosti", navela je Tarasevich.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije