Milla Jovovich s kćerkom Ever Gabo koja se ranije pojavila na naslovnici Vogua

0
Radiosarajevo.ba
 Milla Jovovich s kćerkom Ever Gabo koja se ranije pojavila na naslovnici Vogua
Foto: Shutterstock / Milla Jovovich s kćerkom

"Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na trijumfalnom povratku godišnje gala svečanosti amfAR u Cannesu koja će se održati u hotelu Du Cap-Eden-Roc u Antibesu i podržite naša nastojanja da i dalje prikupljamo sredstva i donacije za istraživanje lijeka protiv AIDS-a.

Dosad smo s tim ciljem prikupili više od 245 miliona dolara", tako je glasila pozivnica na najveći gala party ovogodišnjeg, jubilarnog Filmskog festivala u Cannesu koji je održan jučer.

Prvi put su kao sredstvo plaćanja za donacije i aukciju bile prihvaćene i kriptovalute, uzvanike su zabavljali Christina Aguilera, Ricky Martin i Charli XCX, specijalno priznanje dodijeljeno je holivudskom velikanu Robertu De Niru, održana je modna revija brenda CR koji potpisuje Carine Roitfeld, a sve je započelo cocktail partijem kasno poslijepodne, nastavljeno svečanom večerom, aukcijom, modnom revijom i showom navečer, a oni najželjniji zabave mogli su se nastaviti zabavljati na after partyju koji je započeo u jedan sat ujutro, piše Gloria.

Ramo Isak na obilježavanju 31. godišnjice zločina u Ahmićima: Teško je danas biti ovdje

Ramo Isak na obilježavanju 31. godišnjice zločina u Ahmićima: Teško je danas biti ovdje

 Milla Jovovich  - undefined

Foto: EPA-EFE: Milla Jovovich

Hotel du Cap-Eden-Roc jedno je od najluksuznijih zdanja na Azurnoj obali, a od šezdesetih godina prošlog stoljeća njim upravlja porodica Oetker, u čijem je vlasništvu i istoimeni prehrambeni gigant. Središnja hotelska zgrada zapravo je bivši dvorac Napoleona III., a u njoj se nalazi 117 luksuznih apartmana, tri restorana i šest barova.

Svake godine ondje se na svečanosti amfAR Gala okuplja 800 uzvanika, a ove godine najviše pozornosti privukla je holivudska zvijezda Milla Jovovich koja je u Antibes stigla u pratnji supruga, filmskog redatelja Paula W. S. Andersona i 14-godišnje kćeri Ever Gabo Anderson.

Premda su je roditelji nastojali odvratiti od ranog ulaska u svijet show biznisa, u tome nisu uspjeli, pa američka tinejdžerica iza sebe već ima naslovnicu časopisa Vogue Bambini, brojne modne nastupe i četiri filmske uloge.

 Milla Jovovich s kćerkom - undefined

Foto: Shutterstock: Milla Jovovich s kćerkom

Zato je dolazak na amfAR Galu Ever Gabo Anderson iskoristila za stvaranje novih kontakata i poznanstava koja su svakome, pa i njoj neophodna u putu do vrha i uspjeha.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije