Milić Vukašinović prozvao Bregovića: "Ko se druži sa mekinjama, pojedu ga svinje"

5
Radiosarajevo.ba
Milić Vukašinović prozvao Bregovića: "Ko se druži sa mekinjama, pojedu ga svinje"
FOTO: Facebook / Milić Vukašinović

Bivši bubnjar Bijelog dugmeta Milić Vukašinović se oglasio povodom okupljanja benda za obilježavanje pedesete godišnjice njihovog postojanja.

Muzičar je na svom Facebook profilu objavio fotogrfiju s mora te prokomentarisao okupljanje grupe Bijelo Dugme na koje on nije pozvan. 

U objavi koju prenosimo u cijelosti je prozvao Gorana Bregovića:

Kino Meeting Point: Publika uživala u filmu 'Dobro sam', prisustvovao i ambasador Marco Di Ruzza

Kino Meeting Point: Publika uživala u filmu 'Dobro sam', prisustvovao i ambasador Marco Di Ruzza

"Evo nas na moretu a vidim da je onaj miš mekinjaš Bregović okupio kao grupu Bijelo Dugme za pedesetogodišnjicu ali bez mene jer ja ne sviram sa mišem mekinjašem jer ko se druži sa mekinjama pojedu ga svinje", napisao je Vukašinović na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Bijelo dugme ove godine slavi svoj 50. rođendan i povodom tog velikog juibleja, kako smo već najavili, održat će veliku turneju, sa 50 koncerata. 

Turneja kultne jugoslovenske grupe, stvorene u Sarajevu, kreće 11. maja u gradu u kojem je rođena, kada će se u Domu mladih održati prvi koncert. 

Evo nas na moretu a vidim da je onaj miš mekinjaš Bregović okupio kao grupu Bijelo Dugme za pedesetogodišnjicu ali bez mene jer ja ne sviram sa mišem mekinjašem jer ko se druži sa mekinjama pojedu ga svinje.

Posted by Milić Mića Vukašinović on Saturday, May 4, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije