Hit na društvenim mrežama: Mike Tyson podigao Hasbullu (20) kao bebu i pokušao ga ugristi za uho

0
Radiosarajevo.ba
Hit na društvenim mrežama: Mike Tyson podigao Hasbullu (20) kao bebu i pokušao ga ugristi za uho
Foto: Printscreen / Twitter / Mike Tyson i Hasbulla

Društvenim mrežama širi se video u kojem je Mike Tyson podigao 20-godišnjeg Rusa Hasbullu Magomedova i pokušao ga ugristi za uho.

Na kratkoj snimci objavljenoj na Twitteru vidi se kako su se boksač i jedna od najvećih internetskih zvijezda današnjice pretvarali kao da su usred boksačkog meča, a potom je Mike uhvatio Hasbullu, mazio ga kao da je mala beba i zatim ga pokušao ugristi za uho.

Video je pregledan skoro devet miliona puta, a tviteraši su u komentarima pisali da su se "dobro nasmijali."

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Hasbulla je zvijezda na društvenim mrežama, a zbog rijetkog genetskog poremećaja Hasbulla, iako ima 20 godina, izgleda kao dijete, no upravo to mu je donijelo status svjetske senzacije. Na Instagramu ga prati 7.7 miliona ljudi.

Sponzori mu plaćaju ogromne cifre kako bi promovirao njihove proizvode, a također često ide na plaćena putovanja svijetom te se vozi u privatnim luksuznim avionima i automobilima i odsjeda u najskupljim hotelima. Prošle godine je potpisao i višemilijunski ugovor s UFC-om. 

Navodno Hasbulla u UFC-u ima poseban zadatak i neće se boriti. U njegovom ugovoru stoji da će biti prisutan na svim UFC-ovim eventima i nastupima između borbi. O tome je nekada mogao samo sanjati.

Naime, Hasbulla je odrastao u siromašnim uvjetima u Dagestanu, no njegov život se u potpunosti promijenio kada je zbog videa u kojem imitira slavnog borca dobio nadimak Mini Khabib i stekao popularnost u MMA zajednici. Hasbulla je rođen s genetskim poremećajem (iako nije službeno potvrđeno, smatra se da je riječ o dvarfizmu) zbog kojeg mu je zaustavljen rast u ranoj dobi, piše Index hr. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije