Sabit Dervišević / Menadžer Šabana Šaulića oštro odgovorio na napise medija

25. 02. 2019. u 09:21:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 10

Srbijanski mediji proteklih su dana objavili kako je Šaban Šaulić poginuo zbog greške menadžera Sabita Derviševića.

"Porodica pokojnog Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajki pre sedam dana u blizini nemačkog grada Bilefelda, ogorčena je i ljuta na menadžera Sabita Derviševića što nije poslao vozača i automobil po pevača da ga odveze do aerodroma kobnog jutra kada se dogodila nesreća", objavio je Kurir.

Dalje su napisali - "da je to uradio, kralja narodne muzike na aerodrom ne bi povezao klavijaturista Mirsad Kerić", koji je također tragično nastradao: "Od momenta kada se dogodila nesreća, Sabit se više nije javio Šaulićima, s kojima je bio blizak jako dugo. Nije im izjavio čak ni saučešće povodom tragičnog događaja. Ipak, došao je na Šabanovu sahranu, ali nisam video da je prišao porodici. Verovatno je čuo da su ogorčeni na njega jer nije ispoštovao dogovor."

Sabit Dervišević oglasio se na Facebooku nakon pisanja ovog teksta:

"Samo da mi je znati ko je taj sagovornik. Verovatno je ćorav pa me nije video u kapelici na Novom groblju. Možda i u grob ponesem tajnu zbog čega je moj prijatelj leteo preko Dizeldorfa. Ovo je više nego sramno."

Također je napisao i ovaj komentar:


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA