Novi skandal / Meghan učinila neočekivano: Zbog njene odluke na dvoru je nastao haos

05. 09. 2019. u 18:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 87

Meghan Markle odlučila je unajmiti holivudsku kompaniju za rješavanje krize imidža, prenosi The Sun.

Prema mišljenju stručnjaka, vojvotkinja od Sussexa želi njegovati imidž holivudske zvijezde, a ne člana kraljevske porodice.

Britanski list piše da je Meghan kontaktirala kompaniju Sunshine Sachs koja je navodno bila zadužena za spašavanje imidža Michaela Jacksona nakon što su krenule optužbe za pedofiliju.

Ono što je podignulo najviše prašine je činjenica da je vojvotkinja to učinila iza leđa savjetnika s dvora kojima se ne sviđa način rada te kompanije čiji zaposlenici nerijetko pribjegavaju “prljavim trikovima” za uspostavljanje imidža klijenata.

Meghan Markle - undefined

FOTO: Facebook: Meghan Markle

Izvršni direktori Shawn Sachs i Keleigh Thomas Morgan predstavljali su Meghan dok je glumila u seriji “Suits”, a bili su uz nju i tokom svih incidenata koji se uz nju vežu u posljednje vrijeme, čak i tokom njenog gostujućeg uređivanja magazina Vogue.

“Unajmljivanje holivudske kompanije za PR dok si član kraljevske porodice u najmanju je ruku neortodoksno. Stariji zaposlenici palače ostali su zbunjeni tokom ovih nekoliko mjeseci jer par ignorira savjete svog profesionalnog tima i sluša nekog outsidera iz Hollywooda”, rekao je izvor za The Sun.

Kompanija će Meghan i Harryja savjetovati kako lansirati dobrotvornu zakladu u Americi nakon što su se odvojili od Kate i Williama.

Sunshine Sachs zastupa druga poznata lica, među kojima su i Ben Affleck, Bon Jovi, Leonardo DiCaprio, Natalie Portman, Jennifer Lopez i dr., prenosi Net.hr.

KOMENTARI (3)