VB / Nije uvijek sve kao u bajci: Meghan otkrila ko joj kvari idilu sa princom Harryjem

17. 07. 2019. u 19:19:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 14

Iako se njihovoj ljubavi divi cijeli svijet, Meghan Markle priznaje da sreća s princem Harryjem nije uvijek bajka te da nisu imuni na vanjske utjecaje.

Tako da iako su u sedmom nebu, često ih na zemlju spušta oštra i nemilosrdna kritika javnosti.

Biti stalno u fokusu nije jednostavno ni za Meghan Markle koja bez obzira na to što ima iskustva u tome priznaje da i njoj takva pozornost teško pada.

Vojvotkinja i vojvoda Sussexa nedavno su se pojavili na premijeri filma "Kralj lavova" u Londonu gdje su se na crvenom tepihu upoznale Meghan Markle i kraljica glazbene industrije Beyonce, ali je bivša glumica kratko razgovarali i s drugim glumcima koji su u filmu posudili svoje glasove likovima.

Uz glavne zvijezde filma upoznala je i muzičkog genijalca Pharrella Williamsa koji je producirao nekoliko pjesama za film. Pri upoznavanju Williams je iskoristio priliku čestitati sretnom paru na njihovoj grandioznoj ljubavi i sretnom braku, piše Gloria.hr.

"Tako sam sretan što ste se pronašli", rekao je 46-godišnji poznati umjetnik.

"Vaša ljubav je nevjerojatna i predivna. Nemojte je nikada uzimati zdravo za gotovo. To puno znači za sve nas. Važno je tome svjedočiti, navijamo za vas", dodao je.


Meghan se zahvalila i iskreno dobacila: "Nije nam uvijek lako zbog njih", dodala je referirajući se na svakodnevne medijske napise i kritike javnosti koje im stižu na adresu posebno zbog odluke da dvomjesečnog Archieja odgajaju van kraljevskih pravila.


Izlazak na premijeru bio im je spoj na koji su dugo čekali otkako su postali roditelji, a nedavno su dobili i službenu potvrdu da su kao par vrlo utjecajni.

Časopis Time ih je stavio na visoko peto mjesto najutjecajnijih ljudi na internetu. Da su na samom vrhu liste nije iznenađenje jer su postali pravi brend, a iako su tek u aprilu otvorili svoj Instagram profil @SussexRoyal već su oborili rekord. Naime, njihov je profil u samo šest sati dosegnuo milion pratitelja, a danas ih imaju 9,1 miliona.

NEMA KOMENTARA