Meghan Markle ostala bez uloge u seriji, egipatska ljepotica preuzela

0
Radiosarajevo.ba
Meghan Markle ostala bez uloge u seriji, egipatska ljepotica preuzela
Foto: gettyimages / Meghan Markle

Čim su obožavatelji vidjeli novu zvijezdu koja će u arapskoj verziji serije utjeloviti lik koji je glumila Meghan Markle, zaključili su kako je ovo promjena koju podržavaju. Za razliku od nje, novu su zvijezdu hvalili.

Meghan Markle (40) se proslavila ulogom Rachel Zane u dramskoj seriji 'Suits', a sada ista serija dobiva svoju arapsku verziju gdje će njen lik utjeloviti prelijepi egipatski model, Tara Emad (28).

Osim što se već proslavila na arapskoj filmskoj sceni, Tara ima uspješnu modeling karijeru, a na Instagramu ju prati više od dva miliona pratitelja i obožavatelja.

Kultura sjećanja: Kanada će kosponzorirati Nacrt rezolucije UN-a o Srebrenici

Kultura sjećanja: Kanada će kosponzorirati Nacrt rezolucije UN-a o Srebrenici

Njezin je otac iz Egipta dok joj je majka porijeklom iz Crne Gore, piše Daily Mail. Tara je rođena u Kairu, glavnom gradu Egipta, a modelingom se počela baviti sa samo 14 godina. Tako je već 2010. osvojila titulu Miss Teen Egipta.

Ta joj je titula lansirala karijeru pa je nakon nje glumila u devet filmova, 11 serija, a moglo ju se vidjeti i u preko 50 magazina diljem zemlje, uključujući i Elle, Vogue Arabia i talijanski Vogue.

Rekla je da su joj Charlize Theron (46) i Meryl Streep (72) glumački uzori, a okušala se i u modelingu pa je tako u Dubaiju nosila Chanel reviju, a pojavila se i u nekoliko kampanja za H&M.

Čini se da su joj ruke pune posla jer uz sve to trenutno studira primijenjenu umjetnost na Univerzitetu u Kairu. Uz to, govori arapski, engleski, ali i crnogorski.

Od kada se pročulo da će Tara glumiti ulogu koja je proslavila Meghan, gledatelji su ih odmah počeli uspoređivati. Najviše se tih usporedbi može vidjeti upravo na Twitteru gdje su mnogi čak i neukusno pisali o vojvotkinji i hvalili novu glumicu. Tako su neki pisali da je Tara čak i bolja od 'originala'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije