Meghan i Harry su dobili sina, Archiea: A sad se svi pitaju na koga on liči?

Radiosarajevo.ba
Meghan i Harry su dobili sina, Archiea: A sad se svi pitaju na koga on liči?
Foto: Instagram / Meghan Markle

Jedna od prvih stvari koje ljudi pitaju za svaku bebu, pa tako i malog Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora, sina Meghan Markle i princa Harryja, jest kome beba sliči.

Princ Harry se kad su mu novinari postavili to pitanje toliko zapetljao u odgovaranju da su neki uvjereni da je maleni rođen prije dvije sedmice. Naime, Harry je rekao da se još ne zna kome beba sliči jer "svi kažu da se bebe puno mijenjanju u dvije sedmice".

"Pratit ćemo kako se mijenja kroz sljedeći mjesec, ali zasad se njegov izgled mijenja svaki dan pa tko zna", dodao je Harry.

Meghan je na svom profilu na Instagramu, koji je obrisala nakon zaruka s Harryjem u novembru 2017., imala nekoliko svojih fotografija nastalih u prvim mjesecima njenog života.

Meghan Markle - undefined

Foto: Instagram: Meghan Markle

Harryjeve prve fotografije su pak objavljene posvuda jer su njegovu majku, danas pokojnu princezu Dianu, na izlazu iz bolnice dočekale horde fotografa. I nakon toga je svaki njihov obiteljski izlazak praćen kamerama pa nije teško vidjeti kako je Harry izgledao kao beba, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije