Šta je to Harry šapnuo Meghan prije nego su predstavili svog sinčića?

Radiosarajevo.ba
Šta je to Harry šapnuo Meghan prije nego su predstavili svog sinčića?
Foto: CNN / Princ Harry i Meghan Markle sa sinom

Stručnakinja za čitanje s usana Tina Lannin otkrila je što je princ Harry šapnuo Meghan Markle dok su prilazili novinarima u dvorani svetog Georgea u dvorcu Windsor, kako bi predstavili svog sina javnosti.

"Krećemo", šapnuo je Harry Meghan prije nego što je nabacio širok osmijeh za novinare, a zatim se obratio sinčiću i rekao mu da je "divan", te čak prozborio i "hvala ti puno", što je britanski medij protumačio kao zahvalnost dječaku što je toliko miran prije izlaska pred novinare.

Princ Harry i Meghan Markle pokazali svoga sina

Meghan i Harry objavili kako će se zvati kraljevska beba

Prije nego što su se obratili medijima, Harry je Meghan šapnuo da se okrene, a zatim i dodao "on je tako miran", misleći na malenog Archieja, kako su nazvali sinčića.

Harry je time još jednom uspio oduševiti Britance pa sad s naslovnica britanskih tabloida vrište naslovi o "slatkim Harryjevim riječima", piše Index.hr.

Inače, Harry i Meghan sina su svijetu predstavili danas popodne, na sasvim drugačiji način nego njihovi kraljevski prethodnici. Nekoliko sati kasnije svijetu su obznanili i njegovo ime - Archie Harrison.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije