Megan Fox tuži menadžericu Brad Pitta, traži pet miliona dolara

Radiosarajevo.ba
Megan Fox tuži menadžericu Brad Pitta, traži pet miliona dolara
Megan Fox (32) je protiv menadžerice Brada Pitta Cynthie Pett-Dante podigla tužbu vrijednu pet miliona dolara, piše TMZ.

Glumica tvrdi da je Pett – Dante bila jedan od prodavača koji “su je zavarali” kad je 2016. kupovala rezidenciju u grad na obali zapadnog Los Angelesa, Malibuu.

Pett-Dante je bila samo jedan od prodavača za koje Fox vjeruje da su joj lažno predstavili imanje u Malibuu.

Megan Fox tuži menadžericu Brad Pitta - undefinedMegan Fox tuži menadžericu Brad Pitta (FOTO: TMZ)

U to je vrijeme glumica Fox je bila trudna s trećim sinom, što je i bio razlog da baš tamo kupi nekretninu kako bi mogla u prekrasnom okruženju odgajati svoja tri sina.

Kaže i da je dio kuće bio doslovno prekriven blatom, a nekretninu danas zove “kućom iz noćne more”. Pett-Dante još nije ništa odgovorila na tvrdnje glumice.

Kako prenosi TMZ, Fox na sudu tvrdi da ju Pett-Dante i njeni saradnici nisu upozorili u kakvom je stanju kuća, počevši od slojeva plijesni na stropu iznad glavne spavaće sobe i kupatila, kao i iznad dječjih spavaćih soba njenih sinova Noae (5), Bodhija (4) i Journeya (1), koje ima sa suprugom Brianom Austinom Greenom (44).

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije