Megan Fox i poznati glumac se razvode? Isplivala tužna istina o njihovom braku

Radiosarajevo.ba
Megan Fox i poznati glumac se razvode? Isplivala tužna istina o njihovom braku
Fox News / Megan Fox i Brian Austin Green

Jedna od najljepših glumica Megan Fox (33) i njen suprug, zvezda serije "Beverly Hills" Brian Austin Green (46), navodno već mjesecima ne žive zajedno, prenose američki mediji. 

Brian živi u Malibuu, a Meghan u Calabasasu i smatraju da je tako za njih najbolje, da budu malo razdvojeni.

"Megan i Brian se jako vole, ali jednostavno ne mogu da žive zajedno. Mjesecima žive odvojeno, tako je bilo mnogo prije nego što je počela pandemija. Ni u jednom trenutku nisu planirali da se razvedu. U braku su prolazili kroz teška vremena, ali nekako su svaki put uspeli da ih riješe, a njihovi prijatelji se nadaju da će i ovaj put biti tako", izjavio je anonimni izvor blizak njima.

Megan i Brian su zajedno od 2004. godine, počeli su da se zabavljaju kada je ona imala samo 18 godina, a on je imao 30.

Prvi put su raskinuli 2009. godine, a pomirili su se i vjenčali godinu dana kasnije. 2015. godine ponovo su se razdvojili kada je Meghan podnijela zahtjev za razvod, ali ubrzo su se ponovo pomirili, prenosi Srbijadanas.

U međuvremenu su dobili i trojicu sinova, koje odgajaju poprilično liberalno.

Jedan od njih često nosi haljine u javnosti, a bračni par kaže da to njima ne smeta i da djeca imaju slobodu izbora da postanu šta god požele.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije