O čemu je riječ? / Mediji pišu: Seks afera u reprezentaciji Srbije

25. 01. 2022. u 18:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Fudbalsku javnost u Srbiji potresa seks afera. Naime, pojedini mediji pišu kako su dva fudbalska reprezentativca ove zemlje biseksualci i već izvijesno vrijeme su u gej vezi.

Isti izvor piše da sklonost ka istom polu obojica kriju, a kao paravan im služi to što se u javnosti prikazuju kao porodični ljudi.

Jedan od njih je, navodno, već godinama u šemi sa sinom vlasnika velike kompanije koji je takođe uključen u fudbal.

Ovaj ljubavni gej trougao raskrinkala je žena jednog od fudbalera kada je slučajno na zajedničkom putovanju došla do njihovih poruka kako na Instagramu, tako i na mobilnim aplikacijama Viber i Whatsapp.

"Ovaj seks-skandal između dvojice sportista i sina biznismena je veći od bilo koje afere o kojoj ste dosad pisali. Sva trojica se u društvu prave da su strejt, veliki zavodnici, a zapravo jedan drugog seksualno zadovoljavaju. Žena od tog jednog zna da je u zajednici s biseksualcem, a za ovu drugu nisam siguran. Međutim, ona na to ne obraća pažnju, a obje žive i više nego lagodnim životom, a i švrljaju sa strane kad im se ukaže prilika. Način života koji oni zaista žive i kako se prikazuju u javnosti su nebo i zemlja", govori jedan od izvora.

Prema njegovim riječima, sve je počelo kada je sin tog biznismena predložio fudbaleru s kojim se zbližio preko prijatelja da imaju odnose. 

"On je u to vrijeme imao djevojku, ali mu se dopao fudbaler i preko prijatelja je i uspio da se upozna s njim. Malo-pomalo su se zbližili i postali nerazdvojni. Njegovoj ženi su učestala druženja postala sumnjiva, pa je najprije mislila da se zajedno provode sa ženama. To i jeste tačno, ali te žene su im služile samo kao paravan za ostale drugare koji su s njima bili u društvu", dodaje.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)