Mediji pišu: Seks afera u reprezentaciji Srbije

3
Radiosarajevo.ba
Mediji pišu: Seks afera u reprezentaciji Srbije
Foto: AA / Fudbalska reprezentacija Srbije pobijedila je večeras u Podgorici selekciju Crne Gore

Fudbalsku javnost u Srbiji potresa seks afera. Naime, pojedini mediji pišu kako su dva fudbalska reprezentativca ove zemlje biseksualci i već izvijesno vrijeme su u gej vezi.

Isti izvor piše da sklonost ka istom polu obojica kriju, a kao paravan im služi to što se u javnosti prikazuju kao porodični ljudi.

Jedan od njih je, navodno, već godinama u šemi sa sinom vlasnika velike kompanije koji je takođe uključen u fudbal.

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

Ovaj ljubavni gej trougao raskrinkala je žena jednog od fudbalera kada je slučajno na zajedničkom putovanju došla do njihovih poruka kako na Instagramu, tako i na mobilnim aplikacijama Viber i Whatsapp.

"Ovaj seks-skandal između dvojice sportista i sina biznismena je veći od bilo koje afere o kojoj ste dosad pisali. Sva trojica se u društvu prave da su strejt, veliki zavodnici, a zapravo jedan drugog seksualno zadovoljavaju. Žena od tog jednog zna da je u zajednici s biseksualcem, a za ovu drugu nisam siguran. Međutim, ona na to ne obraća pažnju, a obje žive i više nego lagodnim životom, a i švrljaju sa strane kad im se ukaže prilika. Način života koji oni zaista žive i kako se prikazuju u javnosti su nebo i zemlja", govori jedan od izvora.

Prema njegovim riječima, sve je počelo kada je sin tog biznismena predložio fudbaleru s kojim se zbližio preko prijatelja da imaju odnose. 

"On je u to vrijeme imao djevojku, ali mu se dopao fudbaler i preko prijatelja je i uspio da se upozna s njim. Malo-pomalo su se zbližili i postali nerazdvojni. Njegovoj ženi su učestala druženja postala sumnjiva, pa je najprije mislila da se zajedno provode sa ženama. To i jeste tačno, ali te žene su im služile samo kao paravan za ostale drugare koji su s njima bili u društvu", dodaje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije