Marija Šerifović postala majka: Poznato ime i spol djeteta

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Amir Tuzla

***

***

***

Gost

Dakle, majka se može postati na razne načine. Sve u svemu, lijepo je da se rodio novi život.

Ludilo se nastavlja

Kako je to ona majka tog djeteta kad ga ona nije rodila, niti je bila trudna niti prolazila kroz promjene raspolozenja i porodjajne muke? Ona je kao dala spermu haha.

Nije mario vec mali menzur

Ona nije postala majka, jer to podrazumijeva da je bila trudna prirodnim putem i da se porodila. Ona je dobila dijete vjestackim putem znaci malog menzura sto bi nadrealisti rekli. A zena koja je usvojila dijete je pomajka, a ne majka ili stepmother na engleskom, sta nije jasno?! Osim toga, upravo njena lgbt kultura promovise nazive roditelj1 i roditelj2, a ne majka i otac, pa neka budu dosljednji i u njenom slucaju. Ostaje jedino dilema je li ona roditelj 1 ili 2? I ko bi onda bio onaj preostali roditelj?

Lika

Kakva majka?Jel ga ona rodila nije.

Ne pijem dok Paja vozi

Hik čestitam hik posta li ste majka hik. Marija je samo moderna žena i ide sa svijetom. U normalnim i uređenim država je to normalno. To rade mnogi samci i bračni parovi i to nema veze jesu li to hetero ili lgbt

/ Najnovije