Marija Šerifović posjetila rodni kraj: Pila se rakija i pjevala Brenina 'Jugoslovenka'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komentar na vasu propgandu sa marijom

Koga vise briga za folk-pop pevacicu bez dana skole. Ode ovo drustvo u propast, djeca uce da obrazovanje nije potrebno nego biti kafanska pjevacica, influencerica i slicne pojave. Neka je ziva i zdrava ali kao primjer obrazovane zene ne moze biti.

Ne pijem dok Paja vozi

Koga vise briga za folk-pop pevacicu bez dana skole. Ode ovo drustvo u propast, djeca uce da obrazovanje nije potrebno nego biti kafanska pjevacica, influencerica i slicne pojave. Neka je ziva i zdrava ali kao primjer obrazovane zene ne moze biti. ka komentar na vasu propgandu sa marijom Otkuda ti to da Marija pjeva folk pop bolan ona pjeva pop rock nemoj se sramotiti. I ima Marija srednju školu

otupili smo i u slusanju i u raspoznavanju muzike

mislim i ja da po uanru je folk pop... A dole ste naveli rock i to nema veze sa mozgom. Promadili ste planetu! klasicna folk pjevacica koje ugradjuje pop u taj zanr. Rock zanr Vam je npr Ekatarina Velika ali nikako Serifovic!

***

***

/ Najnovije