Marija Šerifović počastila fanove u Sarajevu: Večer puna ljubavi i radosti na Baščaršiji

15
Radiosarajevo.ba
Marija Šerifović počastila fanove u Sarajevu: Večer puna ljubavi i radosti na Baščaršiji
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Marija Šerifović sa fanovima u Sarajevu

Večeras je Sarajevo postalo središte veselja kada je popularna pjevačica Marija Šerifović okupila obožavatelje i prijatelje na neobičnom događaju na adresi Ferhatović 5.

Pozivajući sve u gradu putem društvenih mreža, Šerifović je najavila da će častiti sve prisutne – bez obzira na to jesu li njeni fanovi ili ne – sa sočnim ćevapima.

U videu koji je objavila na Instagramu, Marija je otvoreno priznala: "Znam, neki će reći da sam luda. Mislim, ja jesam luda. Ali i pametna također. Majka Mara večeras časti!" Ovaj duhoviti komentar nasmijao je mnoge, a poziv na druženje odmah je privukao pažnju brojnih Sarajlija.

Velika grupa građana Marijin Dvor: 'Kandidati za načelnike Općine Centar, ovo tražimo od vas'

Velika grupa građana Marijin Dvor: 'Kandidati za načelnike Općine Centar, ovo tražimo od vas'

Fotoreporter portala Radiosarajevo.ba bio je na mjestu događaja i zabilježio trenutke radosti i uzbuđenja. Večeras je Ferhatović 5 bio ispunjen radošću, smijehom i mirisima ćevapa koji su se pečeni na roštilju širili u zrak. Posjetitelji su se okupljali s osmijehom, razmjenjivali doživljaje i uživali u neformalnom druženju s omiljenom pjevačicom.

Marija je za sve prisutne pripremila posebne trenutke, dijeleći s njima ne samo ukusnu hranu, već i svoju ljubav prema Sarajevu.

Osim što je priredila večeru, Šerifović je dijelila i autograme te se fotografisala s fanovima, što je dodatno podiglo atmosferu. Sarajlije su, očito, uživali u ovoj iznimnoj prilici da se druže s jednom od najpoznatijih pjevačica na Balkanu.

Marija Šerifović pokazala je još jednom koliko cijeni svoje obožavatelje i koliko joj znači povezanost s ljudima, a Sarajlije će sigurno dugo pamtiti ovu večer ispunjenu ljubavlju, muzikom i, naravno, odličnim ćevapima.

Podsjetimo, Marija Šerifović će nakon šest godina ponovo održati koncert u dvorani Zetra koji je zakazan za 12. oktobra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (15)

/ Povezano

/ Najnovije