Marija Šerifović priredila majci nezaboravan rođendanski koncert: Pogledajte emotivne trenutke

0
Radiosarajevo.ba
Marija Šerifović priredila majci nezaboravan rođendanski koncert: Pogledajte emotivne trenutke
Foto: Facebook / Marija Šerifović i Verica Šerifović

U dirljivom trenutku, poznata pjevačica Marija Šerifović priredila je nevjerovatno emotivno iznenađenje za svoju majku Vericu Šerifović, koja je danas proslavila svoj 61. rođendan.

Marija je u strogoj tajnosti, više od šest mjeseci, pripremala privatni koncert nazvan "Uvijek si mi govorila" kao poseban poklon za svoju majku.

"Prošle godine, iako je bio tvoj 60. rođendan, nisi htjela ništa slaviti jer si čekala unuka. Sad je Mario s nama, a ja ti ne mogu više kupovati lonce i kutlače... Zato sam odlučila dati novi život nekim od tvojih najvećih pjesama", rekla je Marija u uvodnim riječima svog nastupa.

Izbori 2024 | Kampanja iz pritvora, a možda i vlast: Kako Izborni zakon BiH reguliše ovo pitanje?

Izbori 2024 | Kampanja iz pritvora, a možda i vlast: Kako Izborni zakon BiH reguliše ovo pitanje?

Ponosna majka Verica, dirnuta iznenađenjem, nije mogla sakriti suze već na prvim taktovima. "Jel’ ti mene hoćeš ubiti... Hvala ti, kćeri moja. Kad se jednog dana počnem gasiti, nadam se da ću moći kazati: 'Vrijedilo je'. Hvala ti za ovo," rekla je Verica, očiju punih suza.

Marija Šerifović, koja je poznata po svom talentu i raznovrsnim žanrovima, priznala je da je ovaj projekt bio jedan od najzahtjevnijih u njenoj karijeri.

"Pjevala sam različite žanrove, ali ovo je bilo nešto posebno. Sada mogu u penziju. Ove pjesme su za vječnost i hvala svim mojim saradnicima koji su pomogli realizirati ovaj projekt," izjavila je Marija, koja je za kraj izvela pjesmu Slike mog života.

Privatni koncert je bio emotivan i nezaboravan trenutak za porodicu Šerifović, koji će zasigurno ostati urezan u sjećanju svih prisutnih.

Kako je to izgledalo možete pogledati u nastavku: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije