Marija Šerifović izazvala emotivne reakcije na nastupu u Crnoj Gori

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vidi marije vidi joj brace

Baš me razniježi vidi se da ih je ista mati rodila!! E bas su slatki. Sta koliko dug brat mora da seta dnevno?

Ne pijem dok Paja vozi

Baš me razniježi vidi se da ih je ista mati rodila!! E bas su slatki. Sta koliko dug brat mora da seta dnevno? ka vidi marije vidi joj brace Kako je divno kad dijaspore patriote na socijali pokaže svoju duhovitost haha

De mi reci Šilj jel rodio krompir il ove godine

Kako je divno kad dijaspore patriote na socijali pokaže svoju duhovitost haha ka Ne pijem dok Paja vozi il moraš do toma po akciji kupovat ova sto vani zemlju pročišćavaju sa njim vi svakako ko i krmad iz korita jedete istu hranu. Ma haj nema veze donje ce jovan ceker kuci. Ti mozes sjediti skrštenih ruku kuci i nadati se kakvoj online varijanti.

/ Najnovije