Mariah Carey šokirala istinom o zarukama s milijarderom

0
Radiosarajevo.ba
Mariah Carey šokirala istinom o zarukama s milijarderom
Foto: Instagram / Mariah Carey

Pjevačica Mariah Carey otkrila je brojne detalje iz svog privatnog života u memoarima The Meaning of Mariah Carey, koje je nedavno objavila.

Progovorila je o djetinjstvu tokom kojeg je pretrpjela fizičko i psihičko zlostavljanje i o klimavom odnosu s majkom i sestrom. Također se dotaknula i svojih brojnih ljubavnih veza, ali su obožavatelji primijetili da je potpuno izostavila vezu s australskim milijarderom Jamesom Packerom, s kojim je dvije godine putovala i tulumarila.

Carey je objasnila zašto Packera nije spomenula u memoarima te je otkrila istinu o njihovoj romansi, koja je mnoge šokirala, piše CNN.

"Da je veza nešto značila, bila bi u knjizi. Ako nije, kao da se nije dogodila. Nismo imali fizičku vezu, da vam iskreno kažem", rekla je i dala naslutiti da je njihova veza bila više poslovnog karaktera.

Ispričala je i o braku s 20 godina starijim producentom Tommyjem Mottolom, koji ju je pogurao na početku karijere, a za koga se udala s 23 godine.

"Tu nije bilo mjesta za mene kao osobu. Zamislite djevojčicu mladenku. Tu je bio stalni napor da me se prikazuje kao pravu američku djevojku, što god to značilo. Nije bilo slobode. Bila sam gotovo poput zatvorenice", rekla je.

Carey je optužila i osam godina stariju sestru Alison da ju je htjela prodati svodniku kada je imala samo 12 godina.

"Roditelji su nam se razveli kada sam imala tri godine. Ja sam ostala s majkom, a Alison je otišla kod oca. Nikada se nismo podnosile. Kada sam ja imala 12 godina, ona je imala 20 i počela je živjeti s novim dečkom, Johnom. Tada je počela obraćati pažnju na mene, ali ja nisam znala da se John bavi podvođenjem djevojaka, ali i djece", otkrila je.

"'Pozvala me u njihovu kuću gdje sam mogla gledati televiziju koliko sam željela i bilo je puno ukusne hrane koju moja majka nije mogla priuštiti. Sada mi je, naravno, jasno, da je ta kuća bila bordel. Moja sestra je pomagala dečku u podvođenju. Tada nisam imala pojma, bilo mi je tek 12 godina."


"'Stvari su se brzo otele kontroli, moja se sestra počela drogirati i zapadati u dugove. Jednom su me ona i John trebali pokupiti, ali on je došao sam i dao mi do znanja da ima pištolj. Odveo me u neki lokal koji je bio pun starijih muškaraca koji su me čudno gledali i davali neprimjerene komentare. Zatim me počeo ljubiti na silu. Srećom, sve je primijetio čovjek kojem je bilo čudno vidjeti dijete i starijeg lika kako se ljube, on me spasio. Kasnije sam doznala kako me sestra - pokušala prodati Johnu", dodala je.

Podsjetimo, njena sestra nedavno je optužila njihovu majku da ju je tjerala na seks tijekom sotonističkih obreda, a sve je završilo i na sudu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije