Mariah Carey počastila fanove: Božićni hit ima novi videospot

Radiosarajevo.ba
Mariah Carey počastila fanove: Božićni hit ima novi videospot
Foto: Screenshot / Mariah Carey

Prošlo je dvadeset i pet godina otkako je objavljen muzički videospot za pjesmu All I Want For Christmas Is You, a svoje vjerne obožavatelje ovih blagdana Mariah Carey (49) odlučila je počastiti novim.

Pjevačica je u novom videospotu promijenila nekoliko blagdanskih outfita, a u spotu se pojavljuju i njezini blizanci Moroccan (8) i Monroe (8) kao i pas imena Cha Cha.

„Činjenica da je moja pjesma izdržala cijelo to vrijeme je nevjerojatna. Ljudi mi često kažu kako se zbog nje osjećaju svečano i praznički. Čak u samom srcu ljeta fanovi bi mi znali slati videe na kojima pjevaju moju pjesmu“, izjavila je nedavno Mariah tokom intervjua uživo u kojem je odgovarala na brojna pitanja pratitelja.

Mariah Carey hit All I Want For Christmas Is You priskrbio je 60 miliona dolara, a 'Kraljica Božića' nedavno je dospjela na prvo mjesto Hot 100 Billboardove liste, prenosi 24sata.hr.

Kad je 1994. objavila pjesmu, nisu je izdali kao singl pa nije mogla konkurirati za Billboardovu listu. Nakon promjene pravila prvi se put probila među 100 najslušanijih 2000., a posljednjih je godina sve bliže vrhu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije