Manekenka poslije 30 godina progovorila o zlostavljanju koje je doživjela i trudnoći

1
Radiosarajevo.ba
Manekenka poslije 30 godina progovorila o zlostavljanju koje je doživjela i trudnoći
Foto: Instagram / Padma Lakshmi

Život poznate Indijke je od ranog djetinjstva bio obojen teškim bojama koje su je pratile i kasnije tokom života

Danas slavna, uspješna i ostvarena voditeljka i model Padma Lakshmi je u svojim memoarima, koje je napisala 2016. godine, otkrila bolna iskustva kroz koja je prošla u djetinjstvu i tinejdžerskoj dobi, a riječ je o seksualnom zlostavljanju.

Dok je živjela sa majkom, često je bila žrtva prijatelja njenog očuha, sa kojim je, kako navodi u memoarima, morala da leže u krevet sa tim muškarcem, budeći se sa njegovom rukom u njenom donjem vešu.

Šta uraditi kada vam nestane struje? Ovo su najlakše metode da osigurate svjetlost

Šta uraditi kada vam nestane struje? Ovo su najlakše metode da osigurate svjetlost

"Onda bi uzeo moju ruku i stavio je u svoj veš. Ne znam koliko puta se to ranije dogodilo, jer verujem da sam neke od takvih incidenata prespavala" napisala je Padma.

Ovo traumatično iskustvo je ubrzo rekla svojoj mami, koja joj je i povjerovala, međutim, dalje upozoravajući očuha da njegov prijatelj zlostavlja njenu kćerku, on u to nije mogao da povjeruje te su odlučili da je presele za Indiju.

Lijepoj Indijki su i tinejdžerski dani bili obojeni mračnim bojama, naime, sa 16 godina ju je tadašnji dečko silovao, o čemu je progovorila tek posle 32 godine.

Otišli smo u njegov stan, zaspala sam i probudila sam se, a on je bio na meni. Pitala sam ga: "Šta to radiš?". Rekao je: "Boljet će te samo kratko". "Molim te, nemoj", vrištala sam", ispričala je Padma za New York Times.

Odlučila je da o tome progovori najprije zbog svoje kćerke Krišne, a onda i zbog svih ostalih djevojčica.

Još jedna potresna stvar u vezi sa ovom voditeljkom je ta da dok je bila trudna sa Krišnom, zapravo nije znala ko je otac tog djeteta.

Kako se u isto vrijeme, 2009. godine, zabavljala sa dvojicom imućnih muškaraca milijarderom Teddyijem Forstmannom i investitorom  Adamom Daleom, ne krijući jednog od drugog, jer kako je navodila, u to vrijeme nije željela ozbiljnu vezu.

Međutim, vijest o trudnoći ih je sve zatekla - prvo i samu Padmu jer se u to vrijeme borila sa endometriozom i po proceni ljekara nije mogla da ostane trudna , a zatim kada je vijest saopštila Teddyiju, on je burno reagovao i u startu negirajući da je otac djeteta, što je kasnije i test očinstva utvrdio.

Kada ga je prethodni bijes popustio ipak se odlučio da dijete odgaja kao svoje, i da test očinstva ne iznosi u javnost, čemu se voditeljka protivila.

Teddy je pred svoju smrt 2011. godine malenu Krišnu uvrstio u svoj testament, kako bi naslijedila dio njegovog bogatstva, a prezime njenog biološkog oca Adama Dalea je dodato u Krišnin izvod iz matične knjige rođenih, ali tek nakon smrti Teddyija Forstmanna, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije