Manekenka i voditeljica Samra Menzilović-Ćatić priznala da je uradila estetsku operaciju

5
Radiosarajevo.ba
Manekenka i voditeljica Samra Menzilović-Ćatić priznala da je uradila estetsku operaciju
Foto: Instagram / Samra Menzilović - Ćatić

Influenserica, voditeljica i manekenka Samra Menzilović-Ćatić nikada nije krila koliko joj je izgled bitan, niti je skrivala činjenicu da su estetske korekcije sastavni dio njene beauty rutine.

Na svom Instagram profilu, Samra je podijelila vijest da je imala operaciju nosa. Uz ovu objavu, iskreno je prokomentarisala svoj pristup estetskim zahvatima:

"Rijetke su ove što su lijepe od jutarnje rose i kojima se nos suzi od tehnike šminkanja ili pak grudi narastu od aditiva... Uglavnom kod mene je od početka tako, kad sam prvi put uradila botoks i sve što sam korigirala sa čim nisam bila zadovoljna," poručila je Samra.

Velež poražen u mostarskom derbiju: Zrinjski sa Arene Rođeni nosi puni plijen

Velež poražen u mostarskom derbiju: Zrinjski sa Arene Rođeni nosi puni plijen

Njena otvorenost i iskrenost o estetskim zahvatima izazvala je mnoge reakcije među pratiteljima, ali i pružila podršku onima koji se suočavaju s pritiscima modernih standarda ljepote.

Samra je kroz svoje objave uvijek naglašavala važnost samopouzdanja i zadovoljstva sobom, bez obzira na to kakve promjene neko odluči napraviti.

Kroz svoj Instagram profil, Samra kontinuirano dijeli svoje iskustvo i savjete o modi, ljepoti, fitnessu i putovanjima, inspirišući hiljade pratitelja širom svijeta. Njena autentičnost i iskrenost privlače ljude da je prate i prate njen put kroz život.

Osim što je prisutna na medijskoj sceni, Samra se također ističe svojim humanitarnim angažmanom, podržavajući brojne akcije i projekte koji se bave poboljšanjem života ljudi u BiH i šire. Njena posvećenost društveno odgovornim ciljevima čini je inspirativnom figurom koja ne samo da donosi promjene na polju mode i ljepote, već i doprinosi pozitivnim promjenama u društvu.

Njenu objavu možete pogledati ispod:

Samra Menzilović - Ćatić
Foto: Instagram: Samra Menzilović - Ćatić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije