Manekenka Adriana Lima na crvenom tepihu ljubila novog dečka

0
Radiosarajevo.ba
Manekenka Adriana Lima na crvenom tepihu ljubila novog dečka
Foto: EPA-EFE / Adriana Lima

Manekenka Adriana Lima pojavila se na filmskom festivalu u Veneciji. Pratnja joj je bio novi dečko, kojeg dosad nije pokazala javnosti.

Nekoliko puta na Instagramu njenih prijatelja osvanule su fotografija Adriane s novim dečkom, ali njegov identitet se krio. Dolaskom u Veneciju saznalo se kako Adriana ljubi filmskog producenta Andrea Lemmersa.

Lima, koja je pozirala fotografima u pripijenoj crvenoj šljokičastoj haljini s naglašenim dekolteom, nije se ustručavala pred svima ljubiti Lemmersa i potvrditi da su zaista u vezi.

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Na instagram storyju je podijelila i fotografiju s njim.

"Danas popodne s njim, u Veneciji, on je najzgodniji, najinteligentniji i najljubazniji muškarac kojeg sam ikad upoznala. Volim te", napisala je.

Adriana Lima - undefined

Foto: Instagram: Adriana Lima

Novi Adrianin dečko je 40-godišnji producent iz Kalifornije. Tim poslom bavi se nešto više od deset godina. Filmovi koje je producirao nisu posebno poznati javnosti, a neki od njih su Rock Paper Scissors, Aleppo i Gods of Accident.

Zasad nije poznato kako su se Adriana i Andre upoznali ni koliko dugo su u vezi.

Prije Lemmersa Adriana je bila u vezi s turskim piscem Metinom Haruom, no ta veza nije potrajala.

Prije toga bila je u braku sa srbijanskim košarkašem Markom Jarićem, no razveli su se 2016. godine. Zajedno imaju dvije kćeri, 11-godišnju Valentinu te 8-godišnju Siennu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije