Malibu: Krvoproliće u vili slavne manekenke

Radiosarajevo.ba
Malibu: Krvoproliće u vili slavne manekenke
People / Miranda Kerr
U kuću Viktorijine anđelice Mirande Kerr u Malibuu upao je uljez kojeg je upucao jedan od zaštitara.

Nešto prije podneva u kuću je upao muškarac s nožem i napao zaštitara. Na posjed je ušao tako što je preskočio ogradu koja ga okružuje. Kako pišu strani mediji, napadač je zaštitara ubo u oko i zadao mu nekoliko porezotina po tijelu, a naoružani zaštitar pucao mu je u glavu. Daily Mail piše da je zaštitar u napadača ispalio četiri metka.

 

Obojica su nakon napada završila u bolnici u Los Angelesu, zaštitar je izvan životne opasnosti, dok su ozljede napadača ozbiljnije, piše Index. Miranda i njena obitelj u trenutku napada nisu bili u kući.

 

Radnici u obližnjim kućama koji su vidjeli provalu pokušali su pomoći napadnutom zaštitaru. "Muškarac je i nakon što je zaštitar pucao na njega i dalje u ruci držao nož te ga je napadao sve dok mu jedan od susjeda nije izbio nož iz ruke", ispričao je svjedok za televiziju CBS2.

 

Manekenka u kući često boravila sa sinom Flynnom kojeg je dobila u braku s glumcem Orlandom Bloomom, a zasad nije poznato hoće li je zadržati nakon ovog incidenta. Zaštitar je u bolnicu prevezen helikopterom, a lokalne spasilačke službe fotografiju su podijelile na društvenim mrežama.

 

Nedavno je njen zaručnik, osnivač Snapchata Evan Spiegel kupio veliko imanje u Brentwoodu u Los Angelesu za njih dvoje pa je više vremena provodila tamo. Ranije ove godine u vili u Malibuu, koju je kupila nakon razvoda 2014. godine, ugostila je ekipu iz australskog Harper's Bazaara. Provala u Mirandinu vilu dogodila se manje od dvije sedmice nakon što je uz prijetnju oružjem opljačkana Kim Kardashian.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije