Kim Kardashian opljačkala banda iz Srbije i Crne Gore?

Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian opljačkala banda iz Srbije i Crne Gore?
Nakon što je jutros objavljena vijest da je Kim Kardashian napadnuta i opljačkana u Parizu, svjetski mediji već su se dali u istraživanje toga ko bi mogli biti potencijalni pljačkaši, koji su primorali Kardashian da napusti Francusku.

Zvijezdu realitya opljačkalo je pet naoružanih muškaraca, koji su bili odjeveni u policijske uniforme. Oni su napali vratara i uz prijetnju oružjem natjerali ga da ih odvede do stana u kojem je sa djecom boravila Kim, zatim su upali u sobu, vezali Kim i zatvorili je u kupatilo.

Tom prilikom ukraden je nakit u vrijednosti od 6,7 miliona dolara, od čega je samo jedan prsten bio vrijedan 4,5 miliona dolara, a ukraden je i smartphone sa brojnim ličnim podacima, te se vjerujeruje da je ukupna vrijednost ukradene imovine ustvari oko 16 miliona.

Daily Mail je danas objavio da sve u okviru ove pljačke ukazuje da su je izvršili članovi poznate bande Pink Panther, čiji članovi potiču sa područja Srbije i Crne Gore. Kako dalje stoji u ovoj objavi britanskog medija, banda koja je od 1984. ukrala desetine miliona funti, uradila je dobro svoju domaću zadaću kada je riječ o pljački u stanu Kim Kardashian, te su vjerovatno pratili njene profile na društvenim medijima gdje su mogli vidjeti kako vrijedan nakit je Kim donijela u Pariz.

Posebno je iznenađujuće da se banda usudila opljačkati luksuznu zgradu, koja nije hotel, ali je mnogim zvijezdama poput Madonne, Leonarda Di Capria i Zlatana Ibrahimovića ponudila smještaj u Parizu.

Detektivi koji istražuju slučaj pljačke Kim kardashian su već povezani sa svojim kolegama u Madridu, Beogradu i interpolovom sjedištu u Lyonu, ali veoma vjerovatna je pretpostavka da su već zaključili kako je ovo djelo bande Pink Panther.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije