Maja Šuput u videu pokazala kako izgleda soba njenog sina Blooma

0
Radiosarajevo.ba
Maja Šuput u videu pokazala kako izgleda soba njenog sina Blooma
Foto: Screenshoot / Instagram

Prije skoro dva mjeseca porodila se hrvatska pjevačica Maja Šuput. Ona je rodila sina kojem je dala ime Bloom i od tada svakodnevno na Instagramu objavljuje njegove fotografije, na koje malo ko može ostati ravnodušan.

No, sada je Šuput objavila i video na Instagramu u kojem je brojnim pratiocima, prijateljima i fanovima pokazala kako raskošno izgleda soba njenog sina u koju se, sudeći po svemu, uložilo jako puno novca, rada i strpljenja.

Na početku videa može se vidjeti dječakovo ime koje je ispisano zlatnim slovima na vratima, a Bloomova soba puna je porodičnih fotografija, slikovnica i plišanih igračaka.

U pravom malom dječačkom carstvu prevladavaju svijetloplave nijanse i bijela boja.

View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput)

“Bloom room”, napisala je pjevačica u opisu videa.

Među ostalim se vide i zidovi iscrtani zračnim balonima i životinjama, mirisne svijeće s natpisom “Dobro došao Bloom”, bijeli naslonjač, bijeli dječji krevet, bijela komoda za prematanje, ormar u kojem na vješalicama visi dječja odjeća te drugi detalji koju sobu čine toplom i posebnom. U nekoliko kadrova vidi se i kako Maja sina drži u naručju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije