Maja Šuput otkrila ime sina - vrlo je neobično

4
Radiosarajevo.ba
Maja Šuput otkrila ime sina - vrlo je neobično
Foto: Instagram / Maja i Bloom

Pjevačica Maja Šuput (41) i suprug Nenad Tatarinov (37) nedavno su postali roditelji malenog dječaka.

Prije nego što je Maja rodila kazala je da maleni neće imati domaće tradicionalno ime, a sada je konačno došao na red da javnost dozna o kojem imenu se radi.

"Bok ekipa, konačno da se i ja javim...", započela je pjevačica dugačku objavu.

"Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici", napisala je Maja u objavi iz perspektive svog novorođenca.

"Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit će da su bas jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom - završila je Maja objavu.

Maja i Nenad ne kriju koliko uživaju kao novopečeni roditelji pa redovito objaljuju fotografije s malenim.

"Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku", napisala je Maja nedavno, a novom fotografijom još je jednom potvrdila koliku je radost sin unio u njezin i Nenadov život.

Sina je rodila 17. marta u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i dugačak je 48 centimetara, piše Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije