Maja Šuput pokazala kako je sinu ispunila veliku želju: 'Danas smo u većem problemu'

0
Radiosarajevo.ba
Maja Šuput pokazala kako je sinu ispunila veliku želju: 'Danas smo u većem problemu'
Foto: Instagram / Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je otkrila kako su suprug Nenad Tatrinov i ona njihovom sinu Bloomu ispunili veliku želju. 

Maja je na Instagramu objavila fotografije na kojima Bloom jaše konja, a kako se može jasno vidjeti, ovim je iskustvom bio jako zadovoljan.

'Ispunjena još jedna želja i ispunjeno srce svima', napisala je pjevačica pored fotografija i otkrila kako Bloom ima i druge želje. 'Do jučer je želio psa, danas smo u većem problemu', napisala je pjevačica i nasmijala svoje pratitelje.

Burna noć u Sarajevu: Iz saobraćaja isključeno 49 vozača

Burna noć u Sarajevu: Iz saobraćaja isključeno 49 vozača

'Čini se da ćete morati kupiti malo većeg psa', 'Ma k'o mu ne bi kupio!' i 'Mogao bi to biti budući alkar!', komentarisali su njeni pratitelji. Šuput na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke trenutke sa sinom, a nedavno je pokazala i kako su posjetili 'Dinopark Funtane'.

"Dan s dinosaurima", napisala je u opisu objave u kojoj ona i Bloom šetaju parkom držeći se za ruke, poziraju na drvenim mostovima i educiraju se o različitim vrstama dinosaura, a dječak se u jednom trenutku prišao kozama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije