Maja Šuput iznenadila sve, njenoj sreći nema kraja

0
Radiosarajevo.ba
Maja Šuput iznenadila sve, njenoj sreći nema kraja
Foto: Instagram / Maja Šuput

Hrvatska pjevačica Maja Šuput pozirala je u rozoj kreaciji i s ponosom u rukama pokazala nešto na čemu je njen tim dugo radio.

"Dragi moji s nestrpjenjem sam čekala današnji dan da vam konačno otkrijem dugo čuvanu tajnu", započela je pjevačica Maja Šuput Tatarinov (43) objavu na društvenim mrežama.

"Konačno vam mogu predstaviti Majushka Fashion Dolls. Vjerujem da će svaka princeza naći neku za sebe od čak njih 21. Da, dobro ste pročitali, pripremili smo 21 lutkicu. Tako će tu biti puno različitih stylinga; osnovne lutke, Jeans kolekcije, Fashion modela, Superstar linije, Majushka na biciklu, u kabrioletu, s kolekcijom haljina, s modnim dodacima, ekstra dugom kosom... Uvjerena sam da će svaka djevojčica pronaći Majushku za sebe", govorila je ushićena Maja.

Schmidt pred večerašnje obraćanje u UN-u: "Moram reći da ne vidim da imamo vojni sukob"

Schmidt pred večerašnje obraćanje u UN-u: "Moram reći da ne vidim da imamo vojni sukob"

Osmijeh nije skidala s lica, a pratiteljima je poručila da jedva čeka da vide lutkice i krenu se igrati s njima jer su skrojene s ljubavlju i srcem. Mnogi su bili oduševljeni novim poslovnim podvigom pjevačice.

"Sad bih se i ja sa svojih 30 i kusur godina igrala", "Predobro", "Baš su slatke, svaka čast pčelice Majo", pisali su po komentarima, prenosi Story.

Maja i njen suprug Nenad Tatarinov imaju sina Blooma, koji je prošlog mjeseca napunio tri godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije