Magazin Ljepota i zdravlje obilježio 10 godina postojanja

Radiosarajevo.ba
Magazin Ljepota i zdravlje obilježio 10 godina postojanja

Rođendansko slavlje povodom 10 godina postojanja časopisa LjJepota i Zdravlje upriličeno je uz druženje s kompanijom Avon i njihovim novim mirisima. 

Upravo su parfemi Eve Alluring i Eve Confidence bili povod da  mlada banjalučka modna dizajnerica Dragana Todorović predstavi dvije elegantne haljine inspirisane upravo mirisnim notama parfema, kao i linijama ekskluzivnih bočica.

U zvaničnom dijelu večeri prisutnim gostima su se obratile Šejla Korjenić i Danijela Šantić, iz kompanije Avon,  Suzana Šačić, direktorica marketinga magazina Ljepota&Zdravlje koja je zahvalila na dugogodišnjoj saradnji i podršci, te Dragana Todorović, kreatorka Eve haljina.

Uz čestitke i komplimente prisutnih gostiju, te sjajnu slavljeničku atmosferu ekipa magazina Ljepota&Zdravlje proslavila je svoj veliki jubilej, uz želju da se saradnje i vrijedna prijateljstva nastave i u budućnosti. Gosti su pored ukusnih poslastica i osvježavajućih pića uživali i u nastupu sjajne Ine Hamzić.

Redakciji časopisa Ljepota&Zdravlje želimo sretan jubilej i još mnogo uspješnih godina. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije