Maestralna izvedba sevdalinke u Berlinu: Božo Vrećo objavio i svoju česnicu

5
Radiosarajevo.ba
Maestralna izvedba sevdalinke u Berlinu: Božo Vrećo objavio i svoju česnicu
Foto: Instagram / Božo Vrećo

Božo Vrećo, popularni bosanskohercegovački interpretator sevdalinki na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije, ali i snimke sa nastupa. 

Nedavno je boravio u Berlinu, pa je sa svojim fanovima podijelio djelić atmosfere sa svog koncerta. Objavio je djelić iz poznate pjesme "Što te nema" od Jadranke Stojaković, koju je maestralno izveo. 

Da njegov glasa ostavlja bez daha, dokazuje i ovaj kratki video koji vas "tjera" da tražite pjesme u njegovoj interpretaciji. 

Novi selektor Zmajeva otkrio planove: "Tražimo zamjenu za Terzića, promijenit ćemo i način igre"

Novi selektor Zmajeva otkrio planove: "Tražimo zamjenu za Terzića, promijenit ćemo i način igre"

Božo je u skladu sa tradicijom napravio svoju česnicu za Božić i uputio čestitku. 

"Moja Česnica~ Božićna pogača ove godine je ispisana sitnim divljim malinama koje sam sanjao sinoć i to mi je bila inspiracija,
svaka bobica i listić i vriježa su od beskvasnog tijesta i dok smo pričali, grlili se i smijali dogodovštinama sa mojih putovanja, sve to se izradjivalo ručicama i zato tako predivno izgleda, nazvali smo je "Trnoružica" i u njoj su simboli drveta i novčića koji donose zdravlje i berićet.

Sretan Badnji Dan i Badnje veče nek donese ispunjenje želja, koliko varnica od Badnjaka toliko nek nam zdravlja i sreće i radosti donese", poručio je Božo. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije