Madonnina kćerka u centru pažnje: Dlačice ispod pazuha i golišavo izdanje

4
Radiosarajevo.ba
Madonnina kćerka u centru pažnje: Dlačice ispod pazuha i golišavo izdanje
Foto: Instagram / Madonnina kćerka pokazala dlačice ispod pazuha

Kćerka pop-kraljice Madonne, 24-godišnja Lourdes Leon s godinama sve više liči na svoju majku, a čini se da je od nje naslijedila i oskudni stil odijevanja.

Madonna je oduvijek pomicala granice golišavosti te se ne boji pokazati tijelo ni u 63. godine, a njena mezimica je svojim posljednjim izdanjem pokazala da ne posustaje za njom.

Lourdes se na nastupu svoje mame u jednom njujorškom hotelu pojavila u oskudnoj kombinaciji u kojoj je bila glavna atrakcija.

Nosila je kožni topić s logotipima časopisa Playboy i nešto što je teško nazvati hlačama jer su rupe na njima potpuno otkrile njen donji veš.
Svojim seksi izdanjem pohvalila se i u Storyjima na Instagramu, gdje je pokazala i dlačice ispod pazuha, a njene fotke brzo su preplavile društvene mreže.

Ni njena mama nije bila puno više odjevena. Madonna je nastupila u mrežastoj majici ispod koje nije nosila grudnjak, a iskombinovala ju je s kožnom minicom s kajiševima i visokim satenskim rukavicama, kakve je nosila i u osamdesetima kada se proslavila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije