Madonna novim izgledom zgrozila fanove

0
Radiosarajevo.ba
Madonna novim izgledom zgrozila fanove
Twitter: Madona / Madona

Slavna pjevačica Madonna u potpunosti se posvetila završavanju novog albuma "Madame X", pa većinu vremena provodi u muzičkom studiju. Međutim, iako je zauzeta poslom, 62-godišnja kraljica popa kratke pauze koristi i kako bi se na društvenim mrežama pohvalila novim, provokativnim fotografijama.

Tako na nizu glamuroznih snimaka koje je ovih dana objavila na Instagramu, pozira u ljubičastom Gucci kompletu i mrežastim čarapama, a sudeći po komentarima fanova, čini se da je njen mladolik izgled još jednom podijelio javnost.

Dok je neki hvale, drugi se nisu libili da kritikuju Madonninu očiglednu sklonost estetskim korekcijama.

Definitivno je pretjerala s filerima i botoksom, počinje da liči na ženu-mačku ili još gore – na vanzemaljca! Decenijama je bila apsolutna kraljica transformacije, ali ovo nema veze sa šminkom i modom, ovo je dokaz da joj plastične operacije baš i nisu uspjele“, negodovali su razočarani fanovi.

Madonna nikad nije komentarisala navode da je otišla pod nož, ali zato se nedavno pohvalila novom tetovažom. Nakon što je krajem 2020. godine napravila svoju prvu, ruku je ukrasila inicijalima djece „L R D M S E“ – sad je na desnoj nadlanici tetovirala crveno „X“.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije