Madonna odgovarala na pitanja fanova i otkrila šta joj je opsesija: "To me drži u životu"

1
Radiosarajevo.ba
Madonna odgovarala na pitanja fanova i otkrila šta joj je opsesija: "To me drži u životu"
Foto: Prtscr / Youtube / Madonna odgovarala na pitanja fanova

Pop kraljica Madonna (64) odgovorila je na 50 pitanja svojih obožavatelja u novom videu na svom YouTube kanalu te poprilično iznenadila iskrenošću.

Na pitanje za čime žali pjevačica je odgovorila da žali što je bila u braku.

"Žalim što sam se udala, oba puta", rekla je Madonna koja je bila u braku s holivudskim glumcem Seanom Pennom (62) i s britanskim redateljem Guyem Ritchiejem (53).

Tokom intervjua otkrila je i da joj je trenutno najdraža opsesija seks te da ju on drži na životu, a priznala je da bi, kada ne bi bila pjevačica, bila učiteljica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChxhnDyOqyp/?hl=en[/instagram]

"Ako ste znatiželjna osoba i obraćate pažnju na život, nikada nećete prestati biti inspirirani", odgovorila je Madonna na pitanje kako nastavlja pronalaziti inspiraciju u svijetu koji se toliko promijenio od početka njezine karijere.

Izjavila je i da bi voljela surađivati ​s američkim reperom Kendrickom Lamarom (35) te da bi voljela ponoviti saradnju s Britney Spears (40), 19 godina nakon izdavanja njihova hita Me Against The Music.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChaXWZpvCBG/?hl=en[/instagram]

Također je priznala da joj je najteži dio rada na njenom nadolazećem biografskom filmu bilo to što je morala "ugurati" cijeli život u dugometražni film, pišu 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije